Φτιάχνουμε το ρολόι της καρδιάς μας

Οι αναμνήσεις στο δικό μας χρόνο

Η μνήμη είναι λειτουργία της ψυχής. Δίνει αξία και οντότητα στο χρόνο. Χωρίς τη μνήμη η έννοια χρόνος δεν υπάρχει για τον άνθρωπο. Κάθε αφορμή που κινητοποιεί τη μνήμη έχει να κάνει με το χρόνο.
Η φωτογραφία των παιδικών μας χρόνων είναι η μνήμη του δικού μας χρόνου, μια φωτογραφία της πατρίδας μας είναι μνήμη του δικού μας χρόνου, όπως μια φωτογραφία των διακοπών μας, των ταξιδιών μας, της επίσκεψης σε ένα μουσείο.

Όσα χρειαζόμαστε για ένα ρολόι τοίχου

Οι σκέψεις αυτές ζωντανεύουν καθώς περιεργάζομαι το υλικό που μου έστειλε ο φίλος μου από τα χρόνια του στρατού Χρήστος Δήσιος. Είναι ένας φάκελος με οδηγίες και φωτογραφίες υλικών για τη δημιουργία ενός προσωπικού μας ρολογιού τοίχου. Ο καθένας μπορεί να τιθασεύσει το χρόνο και τις αναμνήσεις του δημιουργώντας το δικό του ρολόι. Οι ωροδείκτες και λεπτοδείκτες να οδηγούν το χρόνο μας σ’ ένα ρολόι που είναι φτιαγμένο πάνω σε μια αγαπημένη φωτογραφία, μια παλιά οικογενειακή κορνίζα, ένα κέντημα της μάνας μας και της αδερφής μας, μια ζωγραφιά των παιδικών μας χρόνων ή των  παιδιών μας. timemaster
Μια όμορφη πρόταση τώρα που αρχίζουν οι πασχαλιάτικες εκδρομές και οι διακοπές του καλοκαιριού. Η κατασκευή πανεύκολη και οι οδηγίες σαφέστατες.
Τα αναζητούμε στην timemaster στο Σύνταγμα Θησέως 13 ή επιλέγουμε μέσα από το www.timemaster.gr

Last modified: 13/04/2024