ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΝΤΙΝΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χαλκίδα.

Σπουδές: Αποφοίτησε από τη Σχολή Εικαστικών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης  το 2010 Α.Π.Θ. Καλών Τεχνών, με καθηγητή τον Κυριάκο Μορταράκο.  
Με εμπειρία από τη συμμετοχή, οργάνωση και επιμέλεια εκθέσεων σε πολλά projects, έχει συνεργαστεί με τοπικούς και διεθνείς φορείς για την οργάνωση εκθέσεων. Επιλεκτικά αναφέρουμε την επιμέλεια οργάνωσης και συμμετοχή στην έκθεση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας  σε συνεργασία με το Unesco Youth Club «Πρόσωπα στην πόλη της Θεσσαλονίκης» (Το παιχνίδι του κύκλου) τον Νοέμβριο του 2010, τη διοργάνωση εικαστικής δράσης εθελοντικών ομάδων (Σχεδία στη πόλη, ένωση πεζών, Ορνιθολογική, παιδιά σε δράση και Χ.Α.Ν.Θ) για την παγκόσμια μέρα εθελοντισμού (5/12/2010), το συντονισμό της εκδήλωσης – έκθεσης «36 παράθυρα για το περιβάλλον» με την ομάδα e-art και την X.A.N.Θεσσαλονίκης το 2011, το συντονισμό projects στη Μπιενάλε Νέων Μεσογείου του 2011, τη συμμετοχή/διοργάνωση σειράς εικαστικών παρεμβάσεων στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Έχει εκθέσει έργα της σε ομαδικές εκθέσεις στην Θεσσαλονίκη της Myrό Gallery («Το Πρόσωπο του Καλλιτέχνη», Φεβρουάριος 2012), στο Κέντρο Χαρακτικής «Ήλιος»(Μάρτιος 2012), καθώς επίσης στις Vlassis  Art Gallery και Tettix Art Gallery (2013). Έργα της ανήκουν σε ιδιωτικές συλλογές.

Last modified: 12/02/2014