ΒONGARD ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ

Γεννήθηκε στον Πειραιά.
Σπουδές: Ναυτιλιακά στο St. George.Πήρε ιδιαίτερα μαθήματα στο εργαστήριο του Δ. Τηνηακού και μαθήτευσε στην σχολή εικαστικών τεχνών Γλυφάδας. Το 2001 παρακολούθησε σεμινάρια χαρακτικής στο Saint Martin’s College of Fine Arts and Design του Λονδίνου. Το 2006 παρακολούθησε σεμινάρια τοιχογραφίας (fresco) στο Μπενάκειο. Το 2009 παρακολούθησε σεμινάρια λιθογραφίας και χαρακτικής στην σχολή Scuola  Internationale di Grafica Venecia. Το 2011 παρακολούθησε σεμινάρια με ειδικές γνώσεις στο digital art. Όλες οι σπουδές ολοκληρώθηκαν με βαθμό Άριστα.
Ζει και εργάζεται μεταξύ Αθήνας και Ντουμπάι.
Έχει συμμετάσχει σε 6 ατομικές και σε 17 ομαδικές εκθέσεις. Έχει παρουσιάσει αρκετές φορές έργα της στην Ελλάδα και εξωτερικό, σε γκαλερί, σε διεθνή φεστιβάλ, σε διαγωνισμούς, στο Ντουμπάι, σε ινστιτούτα, πινακοθήκες, στο Πολυχώρο Αθηναΐδα, στα Ποσειδώνια , στα δρώμενα τέχνης και πολιτισμού των Art Selected Works και αλλού.
Το 2015, πήρε την 3η τιμητική διάκριση με τίτλο ‘War I’ για το διαγωνισμό Stop Syria War ArtContest.
Έργα της υπάρχουν σε συλλογές ιδιωτών στην Ιταλία, Αγγλία, Ρουμανία, Ιαπωνία  στην Ναυτιλιακή λέσχη του Πειραιά,στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη του Αργοστολίου και σε άλλους γνωστούς χώρους.

Last modified: 27/04/2015