ΔΕΚΟΥΛΑΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

 Γεννήθηκε στην Αθήνα.
Σπουδές: Ζωγραφική και χαρακτική στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών με καθηγητές τους Τριαντάφυλλο Πατρασκίδη, Γιάννη  Ψυχοπαίδη, Γιώργο Μήλιο (1996-2001). Φοίτησε στη σχολή του Δυτικού Βερολίνου “HDK”, “Erasmus Socrates Exchange” (ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία). Σπούδασε φωτογραφία με τον Πλάτωνα Ριβέλλη, «Εισαγωγή στην καλλιτεχνική φωτογραφία» Αθήνα και «Θερινό προχωρημένο σεμινάριο φωτογραφίας και κριτικής» Σύρος. Από το 2003-2005, φοίτησε στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του “Pratt Institute” στη Νέα Υόρκη, με εξειδίκευση πάνω στον σχεδιασμό βιομηχανικών προϊόντων.
Είναι  ζωγράφος – φωτογράφος – designer. Από το 2005 έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές καλλιτεχνικές και ντιζάιν εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Η.Π.Α.). Το 2009 επιμελήθηκε την αναδρομική έκθεση: «Ηλίας Δεκουλάκος, Φωτογραφίες 1960-1980», στην Αίθουσα Τέχνης «Νέες Μορφές» στην Αθήνα.
Από το 2005 έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εικαστικές εκθέσεις στην Ελλάδα και  παρουσίασε τις ατομικές εκθέσεις φωτογραφίας: «Χρωμογραφία», Κέντρο Τέχνης «Αγγέλων Βήμα», Αθήνα (2008) και «Χρωμογραφία ΙΙ», Αίθουσα Τέχνης «Έκφραση-Γιάννα Γραμματοπούλου», Αθήνα (2012). Σήμερα με την εταιρεία της «AD Art&Design» σχεδιάζει, κατασκευάζει και προωθεί κοσμήματα και άλλα βιομηχανικά χρηστικά προϊόντα. Δουλεύει επίσης με τη φωτογραφία και άλλα «μίντια» www.Chromography.blogspot.com και www.Chromography.com

 

 

Last modified: 27/11/2017