ΑΝΑΣΤΑΣΕΑ ΑΝΤΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται. Έχει ολοκληρώσει σπουδές προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου στη διοίκηση επιχειρήσεων στον οποίο τομέα είχε δουλέψει επί σειρά ετών. Το 2006 εισάγεται στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, με καθηγητές τους: Βασίλη Βλασταρά, Νίκο Τρανό και Γιάννη Ψυχοπαίδη.
Λαμβάνει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα και αλλού. Ήταν μέλος της εικαστικής ομάδας exils. Συνδιοργάνωσε και συνεπιμελήθηκε με την Θεοδώρα Πανταζοπούλου την 1η Μπιενάλε Κυθήρων Σύγχρονης Τέχνης, υπό την αιγίδα του Δήμου Κυθήρων και σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων τον Ιούλιο του 2016.
Η δουλειά της είναι ανθρωποκεντρική με έντονη την υλική, σχεδιαστική και χρωματική διάσταση είτε αυτή αφορά ζωγραφικά έργα, είτε βγαίνει στο χώρο ως εγκαταστάση. Τα τελευταία 2 χρόνια ασχολείται και με την performance art. Quilombo centro cultural, «is this a story?» Ιούνιος 2018, Apparat Athen, Γυναίκες σε πλυντήριο (αναταραχή αρχείου) site based performance.
Τηλ. 697 832 9726, 210 9210249, adaanastasea@hotmail.com

Last modified: 18/06/2019