Τα ανέμελα χρόνια. Ομαδική έκθεση

Μετά από επτά μήνες παύσης λόγω της πρόσφατης καραντίνας, η FokiaNou Art Space επιστρέφει με διάθεση να θυμηθεί  και να παρουσιάσει τις παλιές καλές μέρες, μέσα από  τη ματιά 20 καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην ομαδική έκθεση με τίτλο «Old Good Days», σε επιμέλεια των Παναγιώτη Βούλγαρη και Mary Cox. Έργα ζωγραφικής, κολάζ, φωτογραφίας, βίντεο και γλυπτικής μας  μεταφέρουν στις μέρες πριν την πανδημία που άλλαξε τόσα δραματικά τη ζωή μας,  καθώς και στην εποχή πριν τη δεκαετή οικονομική κρίση.

Ανδρομάχη Γιαννοπούλου

Οι καλλιτέχνες της έκθεσης ιχνηλατούν τα ανέμελα χρόνια, τότε που όλα φάνταζαν όμορφα και δυνατά, φέρνουν στην επιφάνεια αναμνήσεις που ο χρόνος και το μυαλό τις έχει εξυψώσει σε ένα ιδεατό πλαίσιο, όπως επίσης ανακαλούν πληγές του παρελθόντος.
Η έκθεση αποτελεί ένα ετερόκλητο μα συναρπαστικό καλειδοσκόπιο έργων, που ενώ μοιάζει να κοιτά πίσω, μιλά για το σήμερα και δίνει ένα μήνυμα για το αύριο. Θα υπάρξουν καλύτερες μέρες, θα έρθουν και η FokiaNou σας δίνει μια πρόγευση!
Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Παναγιώτης Βούλγαρης (αρχική εικόνα), Ανδρομάχη Γιαννοπούλου, Χρήστος Γιαννόπουλος, Ειρήνη Διάδου, Sarah Ettlinger, Αλέξανδρος Ζούλιας, Ιλιάνα Θεοδωροπούλου, Βασιλική Κανέλλου, Μαριέτα Καλλονά, Mary Cox, Αλέξανδρος Μαυρόγιαννης, John Bicknell, Λίνα Μπέμπη, Sebastian Boulter, Φωτεινή Πούλια, Caroline Pradal, Μαρίνα Ροβίθη, Έυη Στάμου, Παναγιώτης Φερεντίνος, Chris Hawtin.

Παναγιώτης Βούλγαρης


Event Information
FoKiaNou 24/7 Contemporary Art Space, Φωκιανού 24, 7ος όροφος, Παγκράτι, Αθήνα
Διάρκεια Έκθεσης: 13 – 29 Μαΐου 2021
Ώρες λειτουργίας: Τετάρτη – Σάββατο 17.00 – 20.00
Πληροφορίες: http://www.fokianou247.gr  Μετρό Ευαγγελισμός
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους επισκέπτες της έκθεσης, σε όλους τους χώρους της FokiaNou Art Space, συμπεριλαμβανομένης της ταράτσας, του ασανσέρ και του κλιμακοστασίου του κτηρίου, διατηρώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις και τον προβλεπόμενο αριθμό ατόμων.

Last modified: 12/05/2021