Πλούσια Τέχνη σε Δύσκολους Καιρούς

 Η isnotgallery παρουσιάζει για 14η συνεχόμενη χρονιά τον θεσμό «Πλούσια Τέχνη σε Δύσκολους Καιρούς». ΄Ενας θεσμός του οποίου η ονομασία αλλάζει για να ταιριάζει κάθε φορά στις εκάστοτε κοινωνικές περιστάσεις. Διάρκεια 18 Μαρτίου – 15 Απριλίου.
Συμμετέχουν: Αντρέας Σκουφάρης, Άντρος Ευσταθίου, Αντώνης Τζιαρίδης, Βρασίδας Νεοφύτου, Γιάννης Κοφτερός, Γιάννης Σακέλλης, Γιάννος Ιωάννου, Δανάη Πάτσαλου, Δέσποινα Πετρίδου, Ελένη Κινδύνη, Θέκλα Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Στεφάνου, Μαρία Κοφτερού, Μαριέλα Μπιλίτσα, Νατάσα Σωκράτους Επαμεινώνδα, Τζοβάνα Σεργίου Σουρουλλά, Στέλλα Ίσσα, Σπύρος Αγαθού, Χαρούλα Νικολαΐδου Πλούσια Τέχνη σε Δύσκολους Καιρούς
«[..] δεν θα λυγίσουμε ούτε θα αποτύχουμε. Θα προχωρήσουμε μέχρι το τέλος. […] θα πολεμήσουμε στις θάλασσες και τους ωκεανούς, θα πολεμήσουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη δύναμη στον αέρα, θα υπερασπιστούμε τη γη μας, όποιο κι αν είναι το κόστος. Θα πολεμήσουμε στις παραλίες, θα πολεμήσουμε στα πεδία απόβασης, θα πολεμήσουμε στα χωράφια και στους δρόμους, θα πολεμήσουμε στους λόφους, δεν θα παραδοθούμε ποτέ […]».
Στη φετινή διοργάνωση, λαμβάνουν μέρος 18 καλλιτέχνες, των οποίων οι πρακτικές ποικίλουν. Επιτοίχια έργα με έμφαση στη ζωγραφική αλλά και το σκίτσο, έργα μικτής τεχνικής, κεραμικά και άλλα απαρτίζουν φέτος τον κύριο κορμό των εκθεμάτων. Σκοπός του θεσμού αυτού υπήρξε και παραμένει να παρουσιάζει στο κοινό έργα τέχνης σε προσιτές τιμές. Έτσι, και φέτος, παρουσιάζονται έργα των οποίων οι τιμές ξεκινούν στα 50 ευρώ, με ανώτατο όριο τιμής τα 500 ευρώ.
Κατά τις δεκατέσσερεις διοργανώσεις του θεσμού, παρουσιάστηκαν έργα από καταξιωμένους αλλά και νεαρούς και ανερχόμενους Κύπριους καλλιτέχνες, και έργα καλλιτεχνών από κάθε πλευρά της Ευρώπης.

Event Information

Isnotgallery, Οδυσσέως 11, Λευκωσία 1017
Εγκαίνια: Παρασκευή 18 Μαρτίου 19.30
Διάρκεια: 18 Μαρτίου –  15 Απριλίου 2022
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή, 10.00 – 13.00 & 15.00 – 18.00 Σάββατο, 10.00 – 13:30
Πληροφορίες: Τ: +357 22343670 Ε: art@isnotgallery.comwww.isnotgallery.com

Last modified: 18/03/2022