Νέα γκαλερί στη Λευκωσία

Με έργα Ελλήνων και Κυπρίων καλλιτεχνών ανοίγει τις πύλες της μια νέα γκαλερί στο κέντρο της Λευκωσίας. Είναι η Stand in Line – Art Space που μετέτρεψε σε χώρο τέχνης ένα άδειο κατάστημα.
Η νέα αίθουσα τέχνης στηρίζεται στην αγάπη και το πάθος που έχουν για την τέχνη οι δημιουργοί της. Φιλοδοξία τους είναι η παρουσίαση και προώθηση στο φιλότεχνο κοινό της Κύπρου έργων τέχνης τόσο από καταξιωμένους όσο και ανερχόμενους Έλληνες και Κύπριους καλλιτέχνες και η παροχή δυνατότητας να αποκτήσουν αξιόλογα έργα της αρεσκείας του.
Επίσης η Stand in Line – Art Space στηρίζει το έργο ανερχόμενων, Κυπρίων και Ελλήνων εικαστικών με σκοπό να τους προωθήσει τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό. Μεταξύ των καλλιτεχνών που εκπροσωπεί η γκαλερί, έργα των οποίων εκτίθενται στο χώρο της είναι οι: Βασίλης Πέρρος, Μαρία Γιαννακάκη, Σταύρος Αντωνόπουλος, Θεόφιλος Κατσιπάνος, Αχιλλέας Πιστώνης, Βασίλεια Αναξαγόρα, Βασίλης Σελιμάς, Πρόδρομος Χαραλαμπίδης, Κική Κολυμπάρη, Λίλα Μπελιβανάκη, Κώστας Λάβδας, Διονύσης Παππάς, Γωγώ Ιερομονάχου, Άγγελος Μεργες, Βιβή Παπαδημητρίου, Νίκος Σίσκος, Δημήτρης Αγγελόπουλος, Μαρία Χάκα, Χριστίνα Μήτρεντσε καθώς και άλλοι καταξιωμένοι Κύπριοι και Έλληνες δημιουργοί.

  • Εγκαίνια: Παρασκευή,  19 Νοεμβρίου, 19.00

Last modified: 22/11/2021