Μαρία Ζαχαρογιάννη – Γιάννος Ντανάκος: Ερωτικά θέματα τελευταίας εσοδείας

Η εικαστικός Μαρία Ζαχαρογιάννη και ο καλλιτέχνης Γιάννος Ντανακος, ενώνουν τις δυνάμεις τους πέρα από την ζωή στην εικαστική έκθεση ζωγραφικής «Ensemble». Στόχος είναι η παρουσίαση ερωτικών θεμάτων τελευταίας εσοδείας από τους δύο καλλιτέχνες. Η έκθεση πραγματοποιείται χώρα στον πολυχώρο Kotes (X Booze) από 17 έως και 30 Σεπτεμβρίου.
Ο χώρος λαμβάνει υπ’ όψιν του και τηρεί τις υγειονομικές διατάξεις του Υπουργείου για την ασφάλεια των επισκεπτών και των συμβαλλόμενων. Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!Γιάννος Ντανάκος
Ο Γιάννος Ντανάκος είναι επικοινωνιολόγος ηθοποιός και χορευτής.  ‘Έχει παραδώσει τα τελευταία χρόνια την καλλιτεχνική του ορμή στη ζωγραφική.  Έχει παρουσιάσει το έργο του σε τρεις ατομικές εκθέσεις.
Η Μαρία Ζαχαρογιάννη (αρχική εικόνα) είναι εικαστικός.  Έχει πειραματιστεί με πολλά μέσα όπως ζωγραφική, χαρακτική βίντεο και performance.  Έχει σκηνοθετήσει τρεις θεατρικές performance σε κείμενο της ίδιας και διασκευές.

Event Information
Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. (xBooze), Κολοκοτρώνη 57, Μετρό Μοναστηράκι
Εγκαίνια: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, 20.00
Διάρκεια Έκθεσης: 17 έως 30  Σεπτεμβρίου 2020
Ώρες λειτουργίας eκθεσιακού χώρου : 18.00 – 22.00, είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες: (+30) 4053733  www.boozecooperativa.combooze.crossteam@gmail.com
Ο χώρος λαμβάνει υπ’ όψιν του και τηρεί τις υγειονομικές διατάξεις του Υπουργείου για την ασφάλεια των επισκεπτών και των συμβαλλόμενων. Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!

Last modified: 09/09/2020