Δημιουργούμε το δικό μας ρολόι! Μια δημιουργική απάντηση στην καραντίνα…

Φτιάξτε το ρολόι της καρδιάς και των αναμνήσεων σας. Η αμηχανία και η μονοτονία της κλεισούρας του Lockdown μπορεί να αντιμετωπισθεί με διάφορες δραστηριότητες. Μάλιστα μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να ανακαλύψετε καινούργια και άκρως δημιουργικά χόμπι. Η δημιουργία ενός ρολογιού π.χ φαντάζει συναρπαστική, χρήσιμη και κυρίως πρωτότυπη.
Μπορείτε να δώστε μια άλλη διάσταση στις φωτογραφίες από τις διακοπές σας, από ένα ταξίδι ή από οικογενειακές στιγμές χαράς.  Φαντασθείτε πόσο όμορφο και καλοδεχούμενο μπορεί να είναι ένα ρολόι με τη φωτογραφία στο καντράν από το γάμο δικών σας ανθρώπων, από μια βάφτιση, από τις φωτογραφίες των παιδιών στο καντράν.Χόμπι
Πόση ικανοποίηση μπορεί να νιώσετε βλέποντας η ζωγραφιά σας να γίνεται το καντράν ενός επιτραπέζιου ή ρολογιού τοίχου.
Και βέβαια τη χαρά και ικανοποίηση που θα έχουν τα παιδιά της οικογένειας κρεμώντας στο τοίχο του δωμάτιου τους, των παππούδων ή των γονιών τους ένα ρολόι που βγήκε από τα δικά τους χέρια. Είτε ζωγραφισμένο από τα ίδια είτε με φωτογραφίες τους.
Το δύσκολο και πρακτικό μέρος μιας τέτοιας κατασκευής είναι λυμένα. Μπορείτε να παραγγείλετε και να έρθει στο σπίτι ένα πακέτο με τον απαραίτητο μηχανισμό, τους δείκτες και τρία standard accessories.
Όλα είναι μελετημένα για να προκύπτει ένα τέλειο ρολόι. Άλλωστε οι μηχανισμοί και διάφορα μεταλλικά και πλαστικά εξαρτήματα προέρχονται από τα μεγαλύτερα εργοστάσια ωρολογοποιίας της Γερμανίας και της Ιαπωνίας.
Τελειώνοντας να υπογραμμίσουμε ότι οι συναρμολόγηση και η κατασκευή ενός ρολογιού στην τάξη μπορεί να ενεργοποιήσει ταλέντο και νέα ενδιαφέροντα των παιδιών. Κάποιοι σχολεία μάλιστα διεθνώς ς έχουν εντάξει τη συναρμολόγηση ρολογιών στη δημιουργική απασχόληση των μικρών μαθητών.
Μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 801- 1111- 377  και 2103314468 για να ενημερωθείτε και να παραγγείλετε τους μηχανισμούς και τα εξαρτήματα που απαιτούνται. website www.timemaster.gr    – Χρ. Δήσιος – Α & Θ Πανδή επεΧόμπι

Last modified: 02/03/2021