Γκαλερί Ιλέανα Τούντα: Bazaar καταλόγων από ιστορικές εκθέσεις

Ευκαιρία σε φιλότεχνους, συλλέκτες, ερευνητές για να αποκτήσουν καταλόγους από παλιές και νέες εκθέσεις καλλιτεχνών στο Bazaar που οργανώνει η γκαλερί Ιλεάνα Τούντα. Διατίθενται υπάρχοντες κατάλογοι από εκθέσεις που παρουσίασε η γκαλερί όλα τα χρόνια της λειτουργίας της. Το Bazaar λειτουργεί από τις 14 ως και τις 16 Φεβρουαρίου στις ώρες λειτουργίας της γκαλερί.
Οι κατάλογοι αυτοί είναι χαρακτηριστικοί της διαχρονικής πορείας της γκαλερί, η οποία ιδρύθηκε το 1988 και έκανε γνωστή στο ελληνικό κοινό τη σημαντική γενιά των Ελλήνων εικαστικών που δρούσαν στο εξωτερικό από το 1950 και μετά, διοργανώνοντας μεγάλες ατομικές τους εκθέσεις, όπως των Κουλεντιανού, Μολφέση, Στάμου, Αντωνάκου, Δάφνη, Δανιήλ κ.α. Στο bazaar θα ανακαλύψει κανείς ένα μεγάλο θησαυρό και από καταλόγους από τη νέα γενιά εικαστικών, εμπλουτίζοντας έτσι την προσωπική του βιβλιοθήκη και δημιουργώντας ένα σπάνιο αρχείο με συλλεκτικούς και ιστορικούς καταλόγους. Στα βιβλία που θα διατεθούν περιλαμβάνονται ενδεικτικά οι: Ανδρέαδης Δημήτρης, Αντωνίτσης Δημήτρης, Αντωνάκος, Βελώνης, Γιακουμάκη,Μελανίτης, Δεληδήμος Χρήστος, Δημητροπούλου Μάρθα, Ζερβού Μαρία, Θεόδωρος, Θεοφυλακτόπουλος Μάκης, Μιχαλακάκου Μάρω, Μουζακίτου Φρύνη, Μπασάνος Κώστας, Μπουτέας Γιάννης, Στάμος, Φασιανός Αλέκος, Χρηστίδη Κατερίνα,  Χριστάκης.

  • Παράλληλα λειτουργούν και οι ατομικές εκθέσεις της Sophie Tottie με τίτλο «Am. Are You?» και της Φρύνης Μουζακίτου με τίτλο «Non est potestas super terram quae comparatur ei»
Event Information
Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα, Αρματολών & Κλεφτών 48, Αθήνα
Διάρκεια: 14 – 16 Φεβρουαρίου
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη, Πέμπτη 15.00 – 20.00, Τετάρτη, Παρασκευή 12.00 – 20.00 Σάββατο 12.00 – 16.00
Πληροφορίες: Τηλ.: 210 6439466, www.art-tounta.gr

 

Last modified: 13/02/2019