Βερονίκη Δαμιανίδου: «Ιερή καθημερινότητα»

Η γκαλερί του Black Duck παρουσιάζει την ατομική έκθεση ζωγραφικής της Βερονίκης Δαμιανίδου «Ιερή καθημερινότητα». Η έκθεση διαρκεί από τις 3 ως τις 18 Νοεμβρίου.
«Τα περισσότερα από αυτά τα έργα,  γεννήθηκαν σε μια περίοδο προσωπικών δυσκολιών,  με την πρόθεση να με οδηγήσουν πιο κοντά στο κέντρο μου. Μέσο για το ταξίδι αυτό γίνονται  πρόσωπα αγαπημένα σε στιγμές καθημερινές, ιδέες και σύμβολα  οικεία , ακόμη και εικόνες που βλέπω από το παράθυρο μου.ΒΕΡΟΝΙΚΗ ΔΑΜΙΑΝΙΔΟΥ
Ο συγχρονισμός με το εσωτερικό αυτό σημείο, που ενίοτε γίνεται και προσευχή, είναι ο δρόμος, ο στόχος και όλη η ελπίδα μαζί, που θα χαιρόμουν αν φαινόταν στο σύνολο της δουλειάς».
Βερονίκη Δαμιανίδου.  
Η καλλιτέχνιδα γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Σπούδασε Ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών ,με καθηγητές τους Δημήτρη Μυταρά και Ζαχαρία Αρβανίτη. Ψηφιδωτό με τη Δάφνη Αγγελίδου και  Διδακτική της Τέχνης με τους Α. Κ. Δανασσή – Αφεντάκη και Τίτίκα Σάλλα -Δοκουμετζίδη, στην ίδια σχολή. Σκηνογραφία και Ενδυματολογία, στο «Κέντρο Σπουδών Λαϊκού Θεάτρου».
Επιμέλεια έκθεσης σχεδιασμός αφίσας Δήμητρα ΑποστόλουΒΕΡΟΝΙΚΗ ΔΑΜΙΑΝΙΔΟΥ

Event Information
Black Duck Multiplarte, Cafe-Bar-Restaurant-Gallery, Χρήστου Λαδά 9α
Εγκαίνια έκθεσης: 3 Νοεμβρίου, 18.00 – 22.00
Διάρκεια έκθεσης: 3 – 18 Νοεμβρίου  2020
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη –  Σάββατα: 17.30 – 22.00, Δευτέρα κλειστά, Κυριακή με ραντεβού
Πληροφορίες: 210 3234760, www.blackduck.gr  / info@blackduck.gr

Last modified: 02/11/2020