Αρχές Νοεμβρίου η φετινή Art Thessaloniki

Αισίως η Art-Thessaloniki μπαίνει στο έκτο χρόνο από το ξεκίνημα της. Η φετινή έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 3 ως τις 6 Νοεμβρίου και θα λειτουργήσει σε τρία περίπτερα της ΔΕΘ.
Ο Παντελής Τσάτσης, Art Director, θεωρεί ότι περυσινή προσέλκυση καλλιτεχνών και γκαλερί από 12 χώρες, αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης για το θεσμό που συνεχώς εξελίσσεται. ‘Ένα σημαντικό εικαστικό γεγονός στο Νότιο-Ανατολικό άκρο της Ευρώπης που συνδιοργανώνεται με τη ΔΕΘ-HELEXPO.
Ένα πλούσιο και αξιόλογο παράλληλο πρόγραμμα θα εμπλουτίσει και την 6η Art-Thessaloniki International Fair. Εκτός από τη συμμετοχή αιθουσών τέχνης από Ελλάδα και Εξωτερικό και τον καθιερωμένο θεσμό του τιμώμενου καλλιτέχνη, οι παράλληλες δράσεις περιλαμβάνουν εκθέσεις σημαντικών συλλογών συλλεκτών, projects, ομιλίες  και καλλιτεχνικά δρώμενα.
Ειδικό αφιέρωμα με τα 3α Βραβεία MATAROA για νέους καλλιτέχνες, σε συνεργασία με την Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος (ΠΕΕΒΕ).
Εν τω μεταξύ καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου η Art Thessaloniki διοργανώνει πρόδρομες εκθέσεις, παίρνει μέρος σε φεστιβάλ, συμμετέχει και φιλοξενεί αντίστοιχα άλλες Art Fair.

  • Η διοργάνωση διαθέτει VIP Lounge, Press Office, Art Shop, Χώρους Εστίασης, Αίθουσα Διαλέξεων και Προβολών, Δωρεάν Παρκινγκ, Free Wi-Fi και 24ωρη φύλαξη.

Last modified: 16/02/2022