Αναστασια Γιατροπούλου

Αναστασία Γιατροπούλου – «Μέθεξις» 

 H Αίθουσα Τέχνης «αγκάθι – κartάλος» οργάνωσε και παρουσιάζει την ατομική έκθεση  ζωγραφικής της Αναστασίας Γιατροπούλου «Μέθεξις».
Σε χρόνια μακρινά, ο Θεός Διόνυσος, γεννημένος από φωτιά και νερό, αιώνια έφηβος, ο θεός του οίνου του κεφιού, της μεταμόρφωσης, μεταλαμπαδεύει στους ανθρώπους το γλέντι, το εκστατικό παραλήρημα, τη μέθεξις.Αναστασια Γιατροπούλου Τη μέθεξις ως στάση ζωής , ως ένα μαγικό ταξίδι αυτογνωσίας, με σκοπό την αλλαγή της συνειδησιακής κατάστασης. Η έκθεση ζωγραφικής που παρουσιάζει η Γιατροπούλου αποτελείται από 16 έργα φτιαγμένα από κάρβουνο και ακρυλικό, διαφόρων διαστάσεων.Αναστασια Γιατροπούλου
Η Αναστασία Γιατροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε ελληνική φιλολογία στο ΑΠΘ και εξασκεί επαγγελματικά την τέχνη της δερματοστιξίας εδώ και 13 χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι αυτοδίδακτη και έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 30 ομαδικές εικαστικές εκθέσεις (από την art Thessaloniki και την biennale Σκοπίων ως το bensousan han και τη βίλα Μπιάνκα), και έχει πραγματοποιήσει πέντε ομαδικές εκθέσεις στη Θεσσαλονίκη και στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Event Information
 Αίθουσα Τέχνης «αγκάθι – κartάλος», Μηθύμνης 12 και Επτανήσου, Πλ. Αμερικής,
Εγκαίνια: Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, 19.00
Διάρκεια έκθεσης: 15 – 30 Νοεμβρίου 2023
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως και Παρασκευή 11.30 – 13.30 & Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 19.00 – 20.30
Πληροφορίες: τηλ. 210 8640250

Last modified: 16/11/2023