Το εικαστικό καλοκαίρι στο Παλιό Λιμανάκι της Μύρινας

Ο πολυχώρος «Αποθήκη» στο Παλαιό Λιμανάκι της Μύρινας παρουσιάζει το πρόγραμμα εκθέσεων και εκδηλώσεων για το φετινό.

22 – 26 Ιουνίου: Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Λήμνου Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής. Συμμετέχουν τα παιδικά τμήματα του Λυκείου καθώς επίσης και το τμήμα ενηλίκων του εικαστικού εργαστηρίου Rifugio Artistico.
28 Ιουνίου 12 Ιουλίου: Γιώργος Κοντέλλης. Ο Λήμνιος καλλιτέχνης Γιώργος Κοντέλλης παρουσιάζει την ατομική του έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Dreamland» με τοπία της Λήμνου σε ονειρικές μορφές.
14 Ιουλίου – Αυγούστου: «Χάραξη Πορείας» Ομαδική Έκθεση Χαρακτικής. Η Ώχρα Μπλε διοργανώνει έκθεση χαρακτικής με έργα 23 καλλιτεχνών από την Ένωση Ελλήνων Χαρακτών, με την υποστήριξη του ΟΕΠΑ δήμου Λήμνου.
5 και 6 Αυγούστου: Limnos Philema. Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Κρασιού με τίτλο Lemnos Philema με προϊόντα τροφίμων και κρασιών που παράγονται στο νησί της Λήμνου. Υπό την αιγίδα της ΑΜΚΕ «Λήμνος Τουριστική».
8 – 10 Αυγούστου: Market Days @ Apothiki Ένα φεστιβάλ με σκοπό να αναδείξει τη δουλειά Λημνιών αλλά και άλλων δημιουργών, με μέρος συνάντησης την Αποθήκη. Καλλιτέχνες, σχεδιαστές και κατασκευαστές, έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο κοινό και ο κόσμος της Λήμνου και οι επισκέπτες της θα μπορέσουν να γνωρίσουν και να αγοράσουν τις δημιουργίες τους.
12 – 26 Αυγούστου: Ο εικαστικός Γιώργος Παππάς παρουσιάζει την ατομική του έκθεση ζωγραφικής «Ματιές στον Άνθρωπο» με έργα που στρέφονται γύρω από τη θεματική της παχυσαρκίας και της χρήσης των πολυμέσων στην καθημερινή ζωή.
27 Αυγούστου – 3 Σεπτεμβρίου: Η καλλιτέχνιδα Θάλεια Κερούλη παρουσιάζει την ατομική της έκθεση «Χαρτιγραφίες» με μια σειρά πορτρέτων φτιαγμένα από χαρτιά.

Event Information
Αποθήκη: Αιγαίου 13, Μύρινα 81400
http://www.apothiki-limnos.com /

Last modified: 17/06/2017