Ο Θάνος Λούδος νέος διευθυντής στη Myrό Gallery

 

Ο Θάνος Λούδος αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή της Myrό Gallery που ανήκει στον όμιλο του Myrό Antiques House. Ο κ. Λούδος έχει ασχοληθεί συστηματικά και εκτεταμένα με το εμπόριο έργων τέχνης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
O νέος διευθυντής της Myrό Gallery γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Έχει πτυχίο Οικονομικών Επιστημών και μεταπτυχιακές σπουδές στην Τέχνη, το Δίκαιο και την Οικονομία. Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια Ιστορίας της Τέχνης, Arts and Culture Strategy, Arts Management κα. Ασχολείται συστηματικά με το εμπόριο έργων τέχνης. Διετέλεσε Assistant Art Director στην Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair.
«Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά τον κ. Θάνο Λούδο στις τάξεις των ανθρώπων που στελεχώνουν νευραλγικές θέσεις στο Myro Antiques House και τις δραστηριότητές του και προσβλέπουμε σε μια ιδιαίτερα δυναμική συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη στην Ελλάδα  και το εξωτερικό, με εφαλτήριο την Myro Gallery, μέσω της οποίας προβάλλουμε σταθερά τα πέντε  τελευταία χρόνια την νέα ελληνική ταυτότητα της Τέχνης», επισήμανε ο διευθυντής του Τομέας  Τέχνης του  Myrό Antiques House Group of Culture Πάρης Καπράλος.

Last modified: 22/05/2017