Ζωγραφικός Νοέμβριος για παιδιά στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Δυο εικαστικά εργαστήρια για παιδιά λειτουργούν το Νοέμβριο στο Κέντρο Πολιτισμού του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Art Land: Ανακαλύπτω τις εποχές μέσα από την τέχνη!

Για παιδιά 6-12 ετών
Ένα εργαστήριο για παιδιά που εμπνέεται από τα έργα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Αυτό το μήνα, οι συμμετέχοντες αντλούν έμπνευση από τις δημιουργίες του Αλέκου Φασιανού. Τα παιδιά, αφού συζητήσουν για τα έργα του σπουδαίου εικαστικού, παραλαμβάνουν υλικά κηπουρικής και φύλλα και ξεκινούν να δημιουργούν τα δικά τους έργα! Με την ολοκλήρωση των έργων, οι συμμετέχοντες φωτογραφίζονται με το δημιούργημά τους, ενώ το έργο μένει στη φύση!
Σχεδιασμός-Υλοποίηση: M-art
Έως 30 συμμετοχές
Σάββατα 11, 18, 25 Νοεμβρίου 11.30-13.00

 Στο Ξέφωτο

Για παιδιά 4+ ετών και τους γονείς τους
Ένα χρωματιστό πικ νικ στο Ξέφωτο του Πάρκου! Αντί για φρούτα και λαχανικά γεμίζουμε το καλάθι μας με χρωματιστά χαρτιά, μαρκαδόρους, ψαλίδια, χαρτοταινίες και πολλά άλλα υλικά. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει όταν όλοι θα καθίσουν στο γκαζόν,  το μαγικό καλάθι θα ανοίξει και θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τον κόσμο του Paul Klee, του Henri Matisse, και του Piet Modrian. Σας περιμένουμε στο Ξέφωτο για μια μοναδική ευκαιρία ψυχαγωγίας και δημιουργικότητας!
Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Playroom
Η ομάδα Playroom θα δέχεται 15 άτομα (παιδιά και γονείς) ανά 30′ και θα σας περιμένει στο σημείο του Πευκώνα, στο Ξέφωτο, φορώντας μωβ ποδιές!
Κυριακές 12, 19, 26 Νοεμβρίου 11.00-13.30

Last modified: 08/11/2017