Εύα Μελά: Διακοσμητικά και άλλα… Ζωγραφική και εφαρμογές

Η ζωγράφος – χαράκτρια Εύα Μελά, παρουσιάζει στο Ianos artshop@golden hall την έκθεση «Διακοσμητικά και άλλα… Ζωγραφική και εφαρμογές» εμπνευσμένη από τη φύση και ιδιαίτερα τα πουλιά ως σύμβολο ελευθερίας. Η έκθεση διαρκεί από τις 11 ως τις 25 Οκτωβρίου.

Λίγα παραπάνω λόγια για την έκθεση
«Διακοσμητικά και άλλα…»
Ζωγραφική και εφαρμογές
Η Ζωγραφική είναι μια γλώσσα επικοινωνίας. Και αυτή η γλώσσα δεν γνωρίζει στεγανά. Η εικαστική έρευνα ενσωματώνεται σε κάθε ζωγραφική έκφραση. Βρίσκει ζωή σε κάθε υλικό: Στο τελάρο και το χαρτί, αλλά και σε ό,τι περιβάλλει τη ζωή μας ή χρησιμοποιεί ο άνθρωπος, όπως ο δημόσιος χώρος ή τα αντικείμενα χρήσης. Ζωγραφίζοντας και δημιουργώντας χαρακτικά έργα, θέλω να εκφραστώ και μέσα από δρόμους που δεν αφορούν μόνο το λεγόμενο «φιλότεχνο κοινό» που επισκέπτεται επί τούτου τις αίθουσες εκθέσεων, αλλά θέλω οι ζωγραφιές μου να αφορούν
όλους τους ανθρώπους, την καθημερινή μας ζωή, τα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε, όλα όσα μας περιβάλλουν. Έτσι ζωγραφίζω κεραμεικά πλακάκια με πυρόχρωμα, ή τυπώνω χαρακτικά πάνω σε πλακάκια και τα επιζωγραφίζω ψήνοντάς τα στους 1200 βαθμούς, ζωγραφίζω  φωτιστικά, διακοσμητικά πιάτα και πολλά άλλα.. Αγαπημένο θέμα η φύση, και ιδιαίτερα τα πουλιά ως σύμβολο ελευθερίας.

Event Information
IANOS ARTSHOP στο ισόγειο του Golden Hall Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι
Εγκαίνια έκθεσης: 11 Οκτωβρίου, 18.00-21.00
Διάρκεια έκθεσης: 11 – 25 Οκτωβρίου 2019

Last modified: 08/10/2019