Ανακαλύπτουμε το κόσμημα με το Μάριο Βουτσινά

Ένας διακεκριμένος δημιουργός κοσμημάτων αποκαλύπτει το μυστικό της τέχνης για περίπου ένα μήνα στο Faro. Είναι ο Μάριος Βουτσινάς και το εργαστήριο κατασκευής κοσμήματος Method of the lost wax. Σ’ αυτό το εργαστήριο ο Μάριος Βουτσινάς θα μας ξεναγήσει στον κόσμο του. Θα αφηγηθεί αυτά που έμαθε στο πέρασμα των χρόνων, θα  οδηγήσει στους δρόμους που ανακάλυψε μόνος και θα φανερώσει πώς πράγματα που δεν το φανταζόμασταν μπορούν να γίνουν στολίδια…
Θα χαράξει με τους φίλους του στο κερί λουλούδια, πουλιά, αναμνήσεις και εικόνες, θα βουτήξουν ημιπολύτιμες πέτρες στην επιφάνεια του… και θα φτιάξουν κοσμήματα!
Θα παίξουν με τη φωτιά και θα περάσουν τις ροζ πλάκες του κεριού πάνω από τη φλόγα για να μαλακώσουν σαν την πλαστελίνη. Έπειτα, θα τις πλάσουν στα χέρια δίνοντας τους σχήμα και μορφή.
Θα φτιάξουν αληθινά κοσμήματα που αντέχουν στο χρόνο και γίνονται οικογενειακά κειμήλια με συναισθηματική αξία. Κοσμήματα για να προσφερθούν σε αγαπημένα πρόσωπα ή για να μας στολίζουν τους ίδιους τους δημιουργούς.

Event Information
Faro, Έβρου 14, τηλ 2107717544, Αθήνα
Διάρκεια εργαστηρίου 14 Μαΐου – 18 Ιουνίου
Μέρες και ώρες Σεμιναρίου: Δευτέρα, 18.00-21.00
Θα οριστεί από κοινού με τους συμμετέχοντες μια ακόμα ημέρα συνάντησης όπου ο κάθε ένας θα δουλεύει πιο ειδικά το κόσμημά του. Κόστος Συμμετοχής: 70€ (+24% ΦΠΑ)

 

 

 

 

 

Last modified: 14/05/2018